Terug naar Nieuws

Boek Henk de Court Onderweater

Na het maken en verbeteren van de website ( https://henkdecourtonderwater.nl/) werd het tijd voor een boekje, vond ik, waarin alles net wat prettiger te lezen en vooral te zien is.

De komende 40 dagen is het concept album te bekijken bij Fotofabriek. Het is gemaakt in een A4-formaat en heeft nu 68 pagina’s. In zijn eenvoudigste vorm met hardcover kost het €43,99 inclusief verzendkosten. Ten tijde van acties, zoals bijvoorbeeld nu, kost het slechts €31,95.

Gebruik de 4 pijltjes bovenaan om een schermvullend beeld te krijgen en vervolgens de combinatie van Ctrl en de + toets (meerdere keren eventueel) om het scherm te vergroten. Anders is de tekst bijna niet te lezen.

Het betreft een “on demand“-uitgave voor privé gebruik. Het komt dus niet in een boekwinkel te liggen. Ik heb daarom ook geen toestemming gevraagd bij eigenaren/erfgenamen van een paar werken van andere schilders of van foto’s van anderen.

De komende tijd, tot 28 feb. voer ik nog wijzigingen door, deze zijn niet zichtbaar in bovengenoemde link. Daarna mogelijk ook nog, een boek is nooit af…

Laat het me weten, uiterlijk op 28 februari 2020 als je de laatste versie wilt kopen voor de actieprijs van 31,95.  Mail naar info@henkdecourtonderwater.nl om een exemplaar te bestellen.
Het is ook mogelijk een kleine versie erbij te bestellen voor de helft van het geld.

Ik zal tzt van de laatste versie een pdf-bestand maken, zodat het ook digitaal te lezen is. Wie nu nog niet wil beslissen: bestellen kan altijd later, on-demand voor het gewone tarief of je wacht op een volgende kortingsactie van Fotofabriek. Zie deze pagina met het laatste nieuws.

Tenslotte: ik ben van plan om een aparte website in het Engels te maken, summierder met vooral foto’s van zijn werk,  en deze onder de aandacht van Amerikanen te brengen. Er moet nog veel van zijn werk in Amerika zijn.
Hopelijk kan ik dit boekje dan ooit nog eens uitbreiden met werk dat zich nu in Amerika bevindt.